Hagyományos e-mail / jelszó regisztráció (a nagyításhoz klikk a képre)
Hagyományos e-mail / jelszó regisztráció
Facebook regisztráció (a nagyításhoz klikk a képre)
Facebook regisztráció
Amennyiben a beérkező leveleid között nem találod a tőlünk (info@dadus.ro) kapott üzeneteket, kérünk, ellenőrizd a postafiókod SPAM mappáját, mert megeshet, hogy az e-mail oda érkezett. Hogy legközelebb ez ne fordulhasson elő, jelöld meg a levelünket, mint "Nem Spam". Így az e-mail címünk felkerül az engedélyezett listára, és az oldaltól kapott üzenetek többé nem vesznek el a spam-ek között. Köszönjük!
Hirdetést csak regisztrált tagok tehetnek fel. Amint érvényes felhasználói fiókkal rendelkezel, máris könnyen és gyorsan hirdethetsz. Kattints, például, az oldal főmenüjében található “Új hirdetés” gombra, töltsd ki a szükséges mezőket, majd mentsd el a hirdetést. A hirdetés nem lesz egyből aktív, ezért rögtön a mentés után még nem jelenik meg a találati listákban.
Hirdetés feltevés
A kötelezően kitöltendő néhány mező mellett fontos az is, hogy a hirdetések szövege elegendő és világos részlettel szolgáljon ahhoz, hogy felkeltse a dadusok érdeklődését. Az sem gond (sőt jó), ha a kötelező mezők információit ismételten tartalmazza.
Természetesen mindenki maga dönti el, hogy mit és hogyan szeretne feltüntetni a hirdetése szövegében, az alábbi javaslatokat csupán iránymutatónak szánjuk:
 • Város/körzet/városnegyed
 • Munkaviszony típusa (teljes munkaidő, részmunkaidő, alkalmi), valamint körülbelül napi hány óra
 • Munkaviszony időtartama (hosszú táv, rövid táv), esetleg pontosan meghatározott periódus
 • Információk a gyerek(ek)ről (gyerekek száma, életkoruk)
 • Dadusi feladatkörök röviden
 • Egyéb feladatkörök (segítség a házimunkában, bevásárlásban, stb.)
 • Fontosabb elvárások/igények, amiket jó lehet már előre tisztázni
 • Elérhetőségek (telefonszám, e-mail cím)
A kötelezően kitöltendő néhány mező mellett fontos az is, hogy a hirdetések szövege elegendő és világos részlettel szolgáljon ahhoz, hogy felkeltse a szülők érdeklődését. Az sem gond (sőt jó), ha a kötelező mezők információit ismételten tartalmazza.
Természetesen mindenki maga dönti el, hogy mit és hogyan szeretne feltüntetni a hirdetése szövegében, az alábbi javaslatokat csupán iránymutatónak szánjuk:
 • Város/körzet
 • Munkaviszony típusa (teljes munkaidő, részmunkaidő, alkalmi)
 • Munkaviszony időtartama (hosszú táv, rövid táv), esetleg pontosan meghatározott periódus
 • Néhány fontosabb információ önmagáról
 • Fontosabb elvárások/igények, amiket jó lehet már előre tisztázni (gyerek kívánt életkora, munka program, stb.)
 • Elérhetőségek (telefonszám, e-mail cím)
Egy új hirdetés elmentése után az adott hirdetés először függő állapotba kerül. Ez azt jelenti, hogy még nem jelenik meg a találati listákban. Ezt követően a lehető legrövidebb időn belül átnézzük azt, és aktiváljuk. Ettől a pillanattól számítva 30 napon át lesz az adott hirdetés aktív (azaz látható), majd automatikusan inaktív állapotba kerül.
A “Hirdetéseim” menüpontra kattintva érheted el az összes eddig általad feltett (és nem törölt) hirdetést. Itt lehetőséged van a hirdetések törlésére, inaktiválására, aktiválására valamint módosítására is.
Fontos! Módosítás után a hirdetés automatikusan függő állapotba kerül, és nincs lehetőség annak manuális aktiválására. A módosított hirdetéseket új hirdetésnek tekintjük, ezért előbb átnézzük azokat.
Az üzenetek előzetes átnézésével egyetlen célunk van: megelőzni az oldal témájához nem illő, esetleg valakik számára potenciálisan sértő, valamint reklám jellegű hirdetések felkerülését. Mivel az oldal használata ingyenes és bárki számára könnyen elérhető, sajnos nem lehetünk abban teljesen biztosak, hogy minden felhasználót a jóérzés vezérel. Ezért ahol csak lehet, megpróbáljuk minimalizálni a lehetséges problémákat.
Igen! Megtörténhet, hogy egy család egy időben több, különböző programú és feladatkörű dadust szeretne találni, vagy hogy egy bébiszitter két részmunkaidős programmal tudja a legmegfelelőbben lefedni az erre szánt idejét. Az ilyen és ehhez hasonló helyzetek miatt lehetőség van arra, hogy egyszerre több aktív hirdetésed is legyen.
Új hirdetés feltevése esetén van lehetőség arra is, hogy az adott hirdetést más nevében tedd fel, amennyiben az illetőnek valamiért nincs lehetősége felhasználói fiók létrehozására, esetleg nincsenek meg az ehhez szükséges eszközei/ismeretei. Egy ilyen hirdetés abban különbözik egy saját hirdetéstől, hogy a “Más nevében hirdetek” opcióra kattintva megadod annak a teljes nevét, akinek a nevében hirdetsz.
Fontos! A hirdetés leírásában világosan tüntesd fel az illető elérhetőségeit is (e-mail cím, telefon, stb.)
A Facebook-os regisztráció/bejelentkezés egyszerű és gyors. Ilyen esetben az oldal, néhány Facebook-on már meglévő információt felhasználva, megkönnyíti a felhasználói fiók létrehozásának folyamatát.
A szóban forgó információk a következők: felhasználónév, e-mail cím, profilkép , Facebook profilra vezető link, valamint születési dátum és nem (e két utóbbi csak dadus profil esetében kerül felhasználásra). Ezek a felhasználói fiók részét fogják képezni, és kizárólag a fiók létrehozásához/üzemeltetéséhez szükségesek. Nem adjuk ki ezeket harmadik félnek, és nem használjuk az oldal működési körén kívül eső célokra!
Azt nem tudjuk garantálni, hogy ami egy felhasználói profilon éppen látható, az minden esetben aktuális információ. Amit viszont le lehet ellenőrizni az az, hogy az illető szülő vagy dadus mikor frissítette utoljára a profilját (a profil alján található "Adatok utolsó frissítése" címke), valamint a legutóbbi bejelentkezésének idejét (a felhasználó neve alatt található "Utolsó belépés" címke). Ezeket tudva tisztább képet kaphatsz az ott látott információk aktualitását illetően.