Ezen felhasználási feltételek a https://dadus.ro használatára vonatkoznak. Minden felhasználó el kell olvassa, és tudomásul kell vegye az alább leírtakat mielőtt használni kezdi az oldalt és annak tartalmát képező információkat, valamint a regisztrációs folyamat során el is kell fogadnia ezen feltételeket.

Fenntartjuk a felhasználási feltételeket, az adatkezelést, az oldal működését és tartalmát érintő részleges vagy teljes módosítások jogát, a felhasználók előzetes értesítése nélkül.

Használat

Az oldal teljes körű használatához regisztráció szükséges. A nem regisztrált érdeklődők hozzáférése korlátozott. A részletes kereséshez vagy hirdetés feltevéséhez előbb regisztrálni kell, és ezzel elfogadni az itt leírt felhasználási feltételeket.

Az oldal használata során kérjük figyelembe venni a következőket:

  • Ne állíts valótlant önmagadról a felhasználói profilodon
  • Ne adj fel valótlan információkat tartalmazó, félrevezető hirdetést

Fontos, hogy egy olyan közösség működhessen itt, aminek a tagjai megbízhatnak egymásban, hiszen a dadus - szülő kapcsolatnak ez az alapja. Megkérünk, hogy az oldal használatakor ezt tartsd szem előtt.

Felelősség

Nem vállalunk felelősséget azért, ha ezen weboldal nem kompatibilis a felhasználó számítógépével/böngészőjével, és ebből kifolyólag megjelenítési és/vagy használati gondok adódnak.

Nem vállalunk felelősséget a felhasználók magatartását, az oldalnak köszönhetően létrejött egyezségeket, valamint az együttműködések sikerességét illetően, ugyanis nem áll módunkban leellenőrizni, hogy a felhasználók adatai mennyire valósak, így az egyének jóérzésére hagyatkozunk. A honlap használata, az azon található információk megítélése és annak következményei teljes mértékben a felhasználó felelőssége.

Fenntartjuk a témaidegen hirdetések valamint a felhasználók törlésének a jogát, előzetes felszólítás nélkül.

Adatvédelem

A regisztrációhoz, a profil kitöltéséhez valamint a hirdetésekhez megadott adatok kizárólag az oldal működését szolgálják, és csak az oldal alapjául szolgáló adatbázisba kerülnek elmentésre. Ezen információkat az oldal céljainak megfelelően használjuk fel, és nem adjuk ki azokat harmadik félnek, azonban nem vállalunk felelősséget esetleges kibernetikus támadások következtében ellopott adatokért.

Szerzői jogok

A honlap teljes tartalma (szövegek, grafikus elemek, forráskód és minden egyéb adat) az oldal üzemeltetőjének tulajdonát képezi és szerzői jogok védik. Ezek felhasználása előzetes egyeztetés és beleegyezés nélkül nem engedélyezett, és az erre vonatkozó törvény bünteti. A weboldal tartalmát tilos az üzemeltető előzetes engedélye nélkül bármilyen formában tükrözni, lemásolni, módosítani vagy terjeszteni (elektronikus és nem elektronikus formában egyaránt).

Felhívás

Hogy minél hatékonyabban kiszűrhessük/elkerülhessük az esetleges problémákat, arra kérünk, hogy ha bármilyen gyanúsat észlelsz a honlapon, azt mindenképpen jelezd nekünk.

Köszönjük!